Over ons

Geboren uit pure passie. Passie voor reizen, interieur, authenticiteit en een stukje mystiek. Die liefde trok ons jaren geleden voor het eerst naar India waar onze dromen werkelijkheid leken te worden. Door de geïsoleerde ligging (De Himalaya in het noorden, gigantische Thar woestijn in het westen en de rest van het land grenzend aan de oceaan) is het land lange tijd afgesloten geweest van de rest van de wereld. Zonder invloed van buiten af heeft het een cultuur kunnen ontwikkelen als geen ander. 

​Ook de vele kolonisten, o.a de Britten, Fransen en Portugese, die vanaf de 17e eeuw volgden hebben een ware schat achter gelaten. Hierdoor is de verscheidenheid die in India te vinden is ongekend. Maar daar stopt het niet. Dankzij de vele generaties die onze meubels al meegaan, en de Indiase traditie meubels vaak zelf te re-stylen hebben de stukken een uniek patina kunnen ontwikkelen. Elke verflaag, elke kras en elke deuk vertelt een verhaal.


Interieur met attitude

Interieur met attitude. Rauw, authentiek en tijdloos, dat vind je bij ons. Wij geven veel om authenticiteit. De producten die wij vinden tijdens onze reizen worden door onze vakkundige timmermannen gerestaureerd met veel respect voor de oorsprong. Wij proberen elk stuk zo origineel mogelijk te houden. Zo worden eventueel nieuw planken en verstevigingen uitsluitend met oud hout gemaakt, en proberen wij nieuwe verf tot een minimum te beperken.

 

Onze winkel

Ook hebben wij een kleine selectie upcycled meubels en woonaccessoires in het assortiment. Deze zijn gemaakt van oude materialen, of juist aangepast om het een nieuwe functie te geven, zoals een door 2e gezaagde marktkar die nu als sidetable dient.

​Kom langs in onze winkel van 450m2 en laat je verrassen!